Vibrace
Vše se hnulo dopředu
skřípání zubů
odseknutí tss
zavrčení
mlčení
(...)
(...)
momenty
vyšuměly nad minerálkou,
kdy hodiny neukazují čas ale přítomnost,
kdy dobrý fóry jsou špatný,
v pravou chvíli každej zná ty tvý ze slabšího soudku
a je z toho paranoia
přehrávání zážitků z minulosti
do nekonečných
pararelních smyček,
a teď v nich hledej
smysl života,
když psát nesprávnou je šílenost,
která tě dostihne,
až uvidíš svoje záda
Vše se hnulo dopředu
ano
až na myšlenku
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: la loba, Skalsky Pavel
Komentáře (0)