Anotace: Stalo se to mě, po rozvodu, kdy jsem sama trávila týden na chatě, skoro samota a polní cestou se chodilo na nákup do vesnice...Samota mi měla pomoci od stresu a tohle byla ta nejúžasnější terapie...Nikde nikdo, ticho, klid a tahle nádhera...
Všem Vám moc děkuju za komenty, CULÍKU, Divoško, Špáďo, Carodejko, no prostě všichni, udělali jste mi velikou radost svým zájmem...dík :-)
26.11.2010 09:43:00 | Sladkalu
Vystihla jsi to neuvěřitelně přesně a krásně. I ten pocit, co má člověk uvnitř. Taky ho znám.
25.11.2010 22:54:00 | divoska_jaja
Bylo Ti v tu chvíli krásně lehko a nad ničím jsi nepřemýšlela, viď?Jen vnímala tu krásu přírody a ticha.Krása.
23.11.2010 19:34:00 | CULIKATÁ