Rozhrnul závěsy..osud
Na stěně stopy rukou zanechal
Nasypal na cestu zlatý déšť
Kroky vpřed..z minulosti
Jemně otevřel mi oči
a ústa rozvázal do pravdy
Obálku se stuhou vzal oheň
Jen pár písní na cestu
přibalil..
Radosti vypustil do výběhu
Šel světem sám..v každém z nás
Smutky zakusil i pláč
a pak..
poslal mi do cesty..Tebe