výplach mozku
Anotace: aneb slovní průjem slov jež se mi hrnou z rukou
bordel v hlavě opět mám
pocituju divnou atmosferu
jako když ti náhle dám
kolem hlavy pět qeru
pocity chaosu ve svý hlavě
pocity odcizení
tohle už nezvládám hravě
myslím na zmizení
ale kam bych měl zmizet
to vážně nevím ¨
chtěl bych to už vědět
často o tom sním
kdy uniknu ze spirály
co cestu mi zužuje
bude čas na chorály
a bůh se poblije
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: aniger, Iv, Pythonissa__, la loba
Komentáře (3)
Komentujících (3)