Pamět
Anotace: Oslovovala mě Death.on.line a super se s ní mrdalo
Myslím, že jsem v metru potkal tu
co mě oslovovala Death.on.line
a super se s ní mrdalo
pak se mě zničeho nic zbavila.
Ale asi jsme se nepoznali
a nebo možná mě nechtěla poznat.
Sledoval jsem její tvář
v odrazu skleněných dveří.
Stála tak deset centimetrů přede mnou.
Bylo mi blbý v narvaným metru se zeptat,
nespali jsme spolu párkrát před pár měsícema?
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Sleepwalker
Komentáře (1)
Komentujících (1)