Anotace: u čaje
stréčku švagře, bratře, synovče, syne,otče a matko , děkan za pochbvalu
22.12.2010 12:55:00 | Jožin z Moravy
milý synovče, švagře a podobně, je to docela dobrý, hlavně o tom Ladovi
19.12.2010 12:08:00 | René Vulkán
jaktože mě to netypujete??? taková hezká básnička!!!
30.11.2010 23:44:00 | Jožin z Moravy
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?