..a žes nedala vědět? / já bych se přidala
nebe znám jak svý boty / vanu tam odmala
tak by Tě ráda provedla po krásách jeho
bylo by mile u Tebe, když záříš lásky něhou...
26.11.2010 05:35:00 | šuměnka
Taky si ráda
jen tak lítám,
proto dobře vím, jak je ti
a jak tuze jsou důležitá
přistání, čili dolety..
;o)
jojo, tady se cítím jako doma..
25.11.2010 12:14:00 | Cecilka
Ne nadarmo se říká, že: láska dává křídla a někdy funguje líp, než retbull :o))
25.11.2010 11:21:00 | labuť