Čort vazmí
Anotace: ...omlouvám se všem slušným ruským a jiným spoluobčanům...
Kde národní hrdosti
jsi?
Kde český lve
se krčíš?
Jak zpráskaný pes
v koutě kňučíš?
Dnes se tu zase
ptali
přátelé američtí
"Do you have typical czech suvenir?"
a víte co sháněli?
Matrjožky!
A od číňanů tašky
a na Malém Rynku
zní
ruskij jazýk
-okupace?
češtiny nět
jo já vím,
velkej svět.
"Where are zou from?"
já živjú v Práge
přece!
A mrkněte na internet
tam máte stránky
našich padrůgov
ze školních let
jmenují se
"Náša Čéchija"
Jo mať Rusíja
balšoja zem
Na "dobrý den"
mi nikdo neodpoví
jsem znechucená
"Čort vazmí"
tu naši bepáteřní
zem!
Přečteno 310x
Tipy 21
Poslední tipující: enigman, Helena Lovecká, šuměnka, labuť, Psavec, Květka Š., Špáďa, CULIKATÁ, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)