Peklo-Nebe
Procházím Peklem
i Nebesy
na co tu asi
hrajeme si?
Hop hop
sem a tam
S čerty a anděly
než nás rozdělí
nebeský meč
či pekelné plameny
Chvíli jsem andělská svatozář
a pak-ani to nepoznáš
růžky mi narostou.
Kde domov můj?
Dole či nahoře?
Zatím jsem na Zemi
od všeho půl...
Půl lásky
půl nenávisti
a vah misky
sem a tam...
Přečteno 317x
Tipy 31
Poslední tipující: enigman, Helena Lovecká, Actafool, Danga, Mbonita, šuměnka, 6thSun, Jiná, ZILA78, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)