Loutkař..
Anotace: proč občas jsou věci jinak než chceme..
Na konci cesty,
potkala jsem svého loutkaře,
a dech se zastavil
Bez otázek blíž přistoupil
Nedíval se mi do očí
Jen mi podal svou ruku..
Tiše smlouval o životě
Mém..
"Co dáš za štěstí?" zeptal se
Pod kůží boj za svobodu
Nalezení pevného bodu
uvnitř sama sebe
Touha co mě vede..dál
Ruku mu podávám..ze srdce
říkám mu "Děkuju"
a
přestřihnu poslední šňůrku..
Přečteno 283x
Tipy 40
Poslední tipující: olnek, Krahujec, Anjesis, s.e.n, Tamara, Sweet KiWi, vodnař, jedam, Helena Lovecká, Javavia, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)