Maminko ,proč
Maminko ,proč to tak bolí.
Maminko řekni ,proč jen na to nezapomeneme.
Maminko ,už neplač ,srdce mi umírá tvou bolestí.
Maminko ,tak se na mně už usměj a řekni mi ,jsi tu ty a to mě utiší.
Maminko ,vstaň s té studené země vstaň ,nechci ještě přijíd o tebe.
Maminko ,pojď domů nikdo ,už tu není ,zůstali jsme sami.
Tak ,už pojď neboj ,bude nám zas líp.
Komentáře (1)
Komentujících (1)