Anotace: Vlastně tahle básnička není o ničem, a proto pokaždé, když ji objevím, přemýšlím, čím tak zaujala lidi, se kterými se znám osobně. Napsala jsem ji asi před rokem a půl...
Ano opravdu tam nejde nalézt hlubší význam, ale má pěkné rýmy ačkoliv v pár usecích to nedává valný význam, dobrý, ale nechápu to :-)
01.12.2010 08:37:00 | Já sám