adventní
krásný adventní čas
do srdce vložil naději
chtěl říci,že přišel mezi nás
s láskou a trochou pokory
otevřel chrám našeho srdce
pro andělskou hudbu
čas posunul nás blíže
do nebeského prostoru
Přečteno 430x
Tipy 5
Poslední tipující: hyenka, Mbonita, Zasr. romantik, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)