má 1.
Anotace: napsána před 20 lety ve školní lavici mamince k MDŽ
ve tvůj svátek celostátní
já chtěl bych ti teď přát
hodně štěstí,zdraví lásky
ať každý tě má rád
ať v práci se ti daří vždy
a nad neúspěchem nevěš hlavu
ať tvoje mysl myslí vždy
jen na štěstí a na zábavu
Přečteno 923x
Tipy 4
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská
Komentáře (15)
Komentujících (3)