Anotace: .................
St...je to fajn žít mimo život ale nakonec se vždycky musíš vrátit...:-)
06.12.2010 11:44:00 | la loba
podle mě je to skvělá báseň, jak rytmicky, tak obsahově.. chtěla bych to samé.. ST básníku =))
04.12.2010 18:49:00 | dream in emptiness
"z poháru bestarostna píti"
"jehož cílem je pouhá sytost"
- tyto dva verše, které (každý z nich ) uzavírají sloky druhou a třetí, mi přijdou zbytečně složité a dlouhé.
Vynikající je čtvrtá sloka, která má spád a rytmus, je na slova stručná a přesto nepostrádá smysl a děj.
Pěknej je závěr.
Celek si jistě zaslouží otypovat a ty jako autor pochvalu.
A tu moji subjektivní poznámku v úvodu neber nijak zásadně. Koukni se klidně do mých básniček a potěš se. V nich totiž všechno, co tu vytýkám, mám přebohatě zastoupeno.
Tak piš, barde, už se těším na počteníčko.
03.12.2010 15:46:00 | René Vulkán
ST****** také CHCI a snažit se musím, abych si to mohla splnit. Někdy to vyjde a někdy ne a o to je to snažení cílenější. :-))
02.12.2010 08:34:00 | Tamara
Ta je nádherná St stokrát...většinou to začíná tím,že člověk chce a pak se snaží,aby toho dosáh...někdy to vyjde jindy zase ne,pak může ještě snít o něčem co nemůže mít. :-)))
01.12.2010 13:19:00 | Sweet KiWi