Chladná..
Anotace: Tahleta krušná zima mi spoustu věcí připomíná
Zatmívá se mi před očima...
místo bíla...pomalu chladnu..
je mi zima..z těla teplo vyprchává.
Krev tuhne v žilách..a objímá mne, svým mrtvolným obětím...
ONA sama, v černém pojetí..a láká..úsměvem zubatým...
tančíme tango...šlape mi na paty..
otvírá náruč...pouští mne k zemi..
padám..dolů..do ticha, do temnoty.
zazáři..zasvit..
ještě jednou..prosím..
ty Světluško jediná, co záříš mi na cestu.
Sladká a nevinná...stýská se mi
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: Tygropes, Radek.oslov.Šafárik, Skalsky Pavel
Komentáře (0)