Hra
Anotace: ... policejní paměťi
Dnes jim dali auta dvoje,
proto z nudy napadlo je,
což si takhle zpestřit směnu,
to když míjí velkou stěnu.
Každý z nich se pýchou duje,
Bláha cíl hry stanovuje:
"vyhraje kdo bíže zdi,
z padesátky zabrzdí."
Máte pravdu milí, zlatí,
stáli při nich všichni svatí.
Kdo se zkroutil jako zmije?
Malovaná felicie.
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: Helena Lovecká, CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (2)
Komentujících (2)