Pravý mistr
Pravý mistr
nic nevysvětluje,
vezme hůl
a jde ti po krku
a ty se učíš
uhýbat ranám
čelit bolesti
a strachu
přijímat
odrážet
vracet
Hledáš jak uniknout
pomalu
začínáš
chápat o co tu jde
na kolenou
s rozbitou držkou
na dně
ve vánici emocí
chybuješ
ztrácíš
nalézáš
vítězíš
a zas
se v tom plácáš
a na konec
pochopíš
a rozesměješ se
to život je tvůj mistr...
Přečteno 277x
Tipy 33
Poslední tipující: Helena Lovecká, Gabrielle, Eru Alonnar, vodnař, Tamara, Psavec, 6thSun, labuť, Actafool, hašlerka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)