Anotace: tohle jsem našel na jendom papíře, takže vůbec nevím v jakém rozpoložení jsem to psal (asi v tom bude příměs mikroekonomie)
Znám ten pocit, jen člověk dopadne ke dnu, okamžitě zatouží zase plavat na hladinu, jako by sahal opět po něčem novém a pak je velký nádech a slunce na obloze.)) Hezky jsi to napsal.
19.04.2011 23:18:00 | carodejka