slova jsou jako vločky, malé střípky ničeho
a čím víc je jich pospolu, tím více váží
a stejně jako sníh umí být něhou bezbřehou
tak jindy jako lavina se přeženou a sráží...
jsi moudrá, vždyť to říkám!
08.12.2010 12:59:00 | šuměnka
Moc hezké a milé dílko, závěr zamyšlenkový, veliký
ST!*** za to bezva počtení
07.12.2010 06:07:00 | NikitaNikaT.