Slova
Anotace: jen slova... nic víc
Zvadlá kytka,
prázdní hadi,
slova jak výprask vlaštovek,
jak ráno bez jízdenky,
jak Pompeje za noci.
Usekaná přísloví
a večnost
Úsměv
posílá ho poštou.
Ruka padá
únavou
Slova,
bez nich svobdný
nádech.
Slova,
rozprášené kolíčky
od houslí,
manifest
Provazová láska z banánů,
provizorní výsměch,
prošlá lhůta osamění
v poušti ticha
inijekce zubařů zazpívá
noční hymnu plejád.
Rozsvítil si lampu
Čte slova,
řádky utesaných lží.
Narcisová zrada pouličních holek,
spí
v lůně ženy,
chyméry a saně
Kapesní hodinky na měření
Vánoc,
pláčů a radostí,
letmých pohledů a milování,
pádu z kola,
letu vran,
letního vánku za bouřky
Polovičátá.
Celý
sám...
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: slob, Květka Š., Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)