Doteky na dálku
Anotace: ................ Ayeron - The Awareness
úžasná symfonie nesplněné touhy .............
odrazy zvuku od rampouchů
a kapky ledové vody na starém betoně....
mlčení plné naslouchání...
..............hmota, co neváží ani unci dechu,
čas v pískové žluti beze spěchu...
údery srdce ve slunečním kotouči
opera snů vyzpívaná sopránem z mechu....
nekonečno, co se nocí protančí
a v očích ozvěna milování.........
propletené dny do uzlů,
mlha a její usínání...................
Přečteno 384x
Tipy 40
Poslední tipující: vodnař, Helena Lovecká, carodejka, zelená víla, Taog, Holis, Danger, Actafool, Gabrielle, NikitaNikaT., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)