Anděl
Anotace: Opravdu to muže být jen sen, když zavřete oči to co bylo už více být nemusí...
Přišel po cestě z kamene,
jeden z mnoha andělů,
z andělů krásných...
Andělská křídla,
bílé perutě,
polibek na tvář
věnovala jsem mu.
Váhavě jsem ho pozorovala,
byl zmaten,
ale ne více než-li já...
Usmíval se
a já zavřela oči,
je tohle jen sen?
ptala jsem se stále sebe...
Když jsem je otevřela
anděl tam už nebyl,
opravdu to byl jen sen...
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, jitka.svobodova
Komentáře (0)