Anotace: Dnes prý čtou knihy jenom podivíni, jenže já se narodil v minulém století a tehdy to byla jediná cesta k samovzdělávání.
Od dětství miluju atmosféru knihovny. Dlouho jsem chtěla být knihovnicí, až mi to dospělí rozmluvili s vysvětlením, že knihovnice mají málo peněz. Dodnes toho lituju.
10.12.2010 22:57:00 | Jana M.
Zenge, mám to stejně, taky dělám, že číst mě baví víc. Na to mi stačí brejle, viagra je drahá a jen na jeden den. :o))
10.12.2010 22:26:00 | Zasr. romantik
..jedině knihy
u mne nad sexem vítězí
proto víc čtu než souložím:)
kdo čte ví víc než ten co se jen dívá(Zengebuš žalm 14)
10.12.2010 21:06:00 | zenge
já jen nesouhlasím s tím, že dnes už čtou jen podivíni..lidi, co je potkávám v knihovně, vypadaj´ vesměs normálně :)
10.12.2010 21:01:00 | Hazentla