Anotace: (902 ávýbz 552 .xam ,sipop ýnřurts) ! :Ecatona
Přiznám se,
že to ve mě vyvolává spoustu pocitů, ale neumím je definovat ani nějak popsat.
Asi je to tím, že nevím, jestli rozumím ději nebo sdělení, které básní vysíláš.
Ale právě za ono mé pocitové nevědění, které je tak silné, ST.
11.12.2010 09:49:00 | René Vulkán