Všechno nejlepší k narozeninám :-). A plno dalších slov do dalších dní ;-). Moc se mi líbily metafory. Pěkný průlet celým rokem, nádhera.
14.12.2010 19:53:00 | Berry
děkuju Culi, hodných lidí už je dneska málo..ještě že vás je tu takových dost :-)
12.12.2010 15:32:00 | Jiná
Krásná.Přeji také horu zdraví
ať se Ti vesele slaví
hodně vřelé lásky:)).Culda
12.12.2010 15:24:00 | CULIKATÁ
To Danger: Jj, narozky tak nenápadně vklíněné mezi řádky :-)
moc děkuju, Tobě taky bílé pohodové a klidné Vánoce, hodně zdraví a sil do dalšího roku ;)
12.12.2010 13:02:00 | Jiná
Že by narozeniny...
Tak vše nej...pro jistotu,pohádkové vánoce,bouřlivého silvestra a voňavé červené velikonoce :-)
Máš cit na psaní a krásně se slovíčky mazlíš.
12.12.2010 12:49:00 | Danger