Anotace: ANO JE TO TAK CHODÍME KOLEM SEBE JAK MRTVOLY AKORÁT JSME ŠTASTNÝ KDYŽ MÁME NĚCO V AKCI KOUPENÝ A TO JSOU NAŠE MOTA ŽIVOTA !! CO NA TOM ŽE DĚLÁME SYSTÉMU ROBOTA
Ach zase jen smutek :( Zkus pro mě něco humorného, nějaký veselý zážitek. Budu se těšit. :)
06.04.2012 21:03:19 | vandule
Bohužel Pepíku,to není poezie,ale pravda vtesnaná do jednoho výkřiku!Ale já se k ní přikláním!A to žiješ v Poličce,v naší krásné Poličce!Kdyby si byl tam co jsem teď já,a viděl to hejno hnusnejch tupejch a línejch a vychcanejch a nebezpečnejch havranů,zuřil by si ještě daleko víc.Zdraví Elza.
16.01.2011 18:52:00 | Elza511