Nejužší místo nového světa

Nejužší místo nového světa

Anotace: prager leben

Zastav se v nejužším místě světa, pitomče
Stoupni si a nastav tvář slunci
- - - - odbíjení orloje
Stoupni si a třeba ještě roztáhni ruce
v nejužším místě Nového světa

Hoď bakšiš žebrákovi
Obejdi ho a pohrdej
- - - - nebo se usměj
Můžeš dělat rozdíly
- - - - pohrdat kriplem a usměvavému
- - - - pětikorunu
Nikdo totiž neví že jsi to
- - - - ty

Nejužší místo Nového světa a kolem proudí
- - - - davy
- - - - čučíš na orloj
- - - - čucháš kafe v kelímku a párky v rohlíku a
- - - - cítíš
- - - - - - - - se

Tak to je Nový svět
- - - - a jeho nejužší místo

Aha
Autor Bůchví..., 13.12.2010
Přečteno 412x
Tipy 8
Poslední tipující: hanele m., Nikotin, dream in emptiness, Ishtar, l'âme
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tahle je fajn

13.09.2011 19:12:00 | hanele m.

líbí

něco skvělého v tom je..

19.12.2010 13:53:00 | dream in emptiness

líbí

Výstižné, líbí se mi...:)

15.12.2010 22:54:00 | Ishtar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel