V každém z nás jsou...
Jen někdy se trápíme zbytečně,jsme na sebe tvrdí,myslíme si, že za to můžeme my,přitom shoda pár okamžiků ti hodí do ruky těžký balvan ,ale je na nás ,kdy ho pustíme...
24.12.2010 09:07:00 | Danger
Smutek v chlastu neutopíš, je to dobrý plavec..a strach? Jen na chvíli.
16.12.2010 22:29:00 | Chancer