Anotace: jedna osobnejšia miniatúra pochybnej kvality
kvalita nepochybna. a jedneho dna budes moct. najdolezitejsie je netuzit sa vratit spat - robit vsetko tak, aby si nic nikdy nemusela lutovat :)
30.12.2010 00:57:00 | lennerka
Lehce mi to připomnělo How od Johna Lennona..jak mohu darovat lásku, když nevím, co vlastně dávám? Rád jsem tě tu zase zahlédl :-)
16.12.2010 22:35:00 | Chancer