Anotace: I cesta musí nějak začínat...
...je to zvláštní,já v tom cítím i kus lásky(očekávané a přitom bojácně odmítavé).
09.04.2008 09:06:00 | WAYWARD
Ahoj ahoj ahoj. Moc moc moc ti děkuju za tu smršť komentářů. Mám opravdu velkou radost, že jsou moje "díla" schopné někoho tak zaujmout. Určitě tam objevíš i pár, které mají jiné téma než sociálně kritické =)) Jsem i moc rád, že tě zaujaly moje názory. =) Udělal jsi mi velkou radost. No a s tvých komentářů bych si dovolil usoudit, že některé názory máme velice podobné - až možná i totožné, že? =)) S tím vegetariánstvím to bylo taky příjemné překvapení. Zatím vím, že jsme tady na literu vege ty, já, Zdenka a WhiteShadow. Do toho 1-2% nám ještě pár zbývá =))
Měj se moc hezky. AhoY
Jo! Tahle tvoje báseň se mi taky líbí...je z ní cítit svoboda =)
25.01.2006 16:48:00 | Ahimsa
To původní zařazení jsem už opravila, byl to omyl.
24.01.2006 12:56:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
Ahoj Alli:o))líbí se mi a moc, protože v ní píšeš o jednom úžasném zvířátku, které je chráněno před světem:o))krunýřem:o))
Ale líbí se mi i pro ty úžasné myšlenkové pochody a špetku smutku, který se mi dneska snad trošku hodí, protože jsem asi malinko víc smutná, než bych být chtěla...Měj se hezky, pa, světu čelící Sunny
23.01.2006 22:48:00 | Sunny
Úžasné, ale asi sem slepý, jelikož tu lásku, v jejíž kategorii jsi tu báseň vložila, v ní nevidím. Ale jak říkám krásné.
22.01.2006 23:02:00 | Stranger