Mně se Aťane většina tvých básní líbí a tato také. Je to tvůj styl, jednoduché a přesto tolik výstižné. Ne vždy, ale velmi často méně znamená více a tady bohatě stačily ty tři řádky... Dávám ST!
16.12.2010 06:36:00 | Yendas
Vidíš, už se Ti tu hlásej učitelky-lektorky, takže buď bez obav! Za chvíli pošleš do pr.... půlku Afriky! |;-))
16.12.2010 02:25:00 | Špáďa
hmmm... sebekriticky cítím, že bych potřeboval doučovat francouzštííínu... :)
15.12.2010 21:12:00 | Aťan