Předvánoční
Anotace: jen tak nová malá úvaha
Nos ti do ruda
poškrábal ti skřítek mráz
a ze rtů vypouštíš poselství zimy
s kusem tvého já
na chodníku klouzat
jde se snáz
a pro sebe si cestou zpíváš
„kdo tě zná“
a večer v tichu, na zdi malý kříž
když zapálíš svíčku, čekáš a posloucháš
jak svíčka mluví a přivolává
ty malé okřídlené
co sedí na skříni když jdeš spát
a hlídají tě
„kdo tě zná“ zpívají si
a přitom
houpou nohama
Přečteno 465x
Tipy 10
Poslední tipující: oběžnice, Gabrielle, Kapka, CULIKATÁ, Mbonita, Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)