Anotace: .......
zimou polaskaná..
do sněhu ukrytá..
a slova
"nechce být sama"
v ledové krustě vyrytá..
22.12.2010 07:37:00 | Bean
ty teskná panenko s čertovskými růžky
zablikej na cestu do té sněhové snůšky
a vykouzly svůj úsměv, který i vločky odzbrojí
pak k Tobě najde cestu ten, co bílé tmy se nebojí...
17.12.2010 18:38:00 | šuměnka
...proč ne... i pohled na padající sníh může být sněženkově jarní...stopy ve sněhu se prohřejí a stesk roztaje
17.12.2010 15:19:00 | vánek