Ve stínu útesů...
Anotace: tak moc bych se chtěla vrátit...
Vidím tě v dálce,
ostrove mých dětských snů...
jak uniknout hádce a
schovat se ve stínu útesů...
Vánoční cesmíno,
zasněžený Londýn, co v srdci mám.
Vánoční cesmíno,
ach Anglie, já se ustýskám...
Stěžuju si svému stínu,
v noci slzy mi z očí kanou...
Žaluju tu Londýnu,
nad fotkou tou poplakanou...
Odletět chci...
Daleko, ach má milovaná Anglie!!
Zamávat křídly chci,
tak jak to umí jen andělé...
nad zasněženým Oxfordem
a vidět stovky vloček...
Nad vánočním Londýnem
a nasát atmosféry alespoň trošek...
Jen kapičku malinkou,
co slzy mi zakryje...
Má milá Anglie,
proč?proč mi tak smutno je?
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: Danger, hypertenze, Helena Lovecká
Komentáře (4)
Komentujících (4)