RŮŽE MEZI TRNÍM...

RŮŽE MEZI TRNÍM...

Anotace: věnováno M.

Co kroku pro žízeň hostu
co úsměvu za den rozdá
co rozervaných mostu
co jsou tak prostá

možná má lásku v srdci
ale sama křičí do noci
z bezmoci
když se vrací

něco je v ní krásný
z té duše tak jasný
vteřiny dal si tikají
když hosté se domu zvedají

každé ráno,je to tak stejný
když lidi nejsou věrný
za úsměv pohlazení
to své každodenní představení

jen se tak dívám,závidím
kdy jí zas uvidím
co jen jí povím
"JSI RŮŽE MEZI TRNÍM".
Autor Radek.oslov.Šafárik, 21.12.2010
Přečteno 334x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, s.e.n, PetTulak, Danga, Mbonita, Zasr. romantik, hašlerka, Kapka, labuť, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

to není herečka,to je hospodská,to na vysvětlenou

24.12.2010 21:48:00 | Radek.oslov.Šafárik

líbí

Hezky zní to vyznání,
či ocenění pro ženu
asi herečku.
Potěší ji až se vyslovíš.

23.12.2010 20:40:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel