Velmi hezce se to čte,též si asi zapálím františka u budu inhalovat pro bujnou inspiraci...:)
21.12.2010 20:18:00 | střelkyně1
Nadrobila si písek
na dlaň
přítomně se usmála
a olízla si ukazováček
od dortu
co setřela z tvé tváře
záře se rozprostřela
a on celá
bílá
sestoupila ..odkud.. kdo ví...
21.12.2010 19:47:00 | Mbonita
..Vzala si svou oblíbenou
/ kupodivu modrou / jaká náhoda
zaklesnutá prsty do dvanácté kulatosti
hladila pohyb, co dráhu hodlá hostit
a rozeběh jí klidu nedodá
usrkne laté s nadýchanou pěnou
a v rockové melodii roztančí se ku kříži
a když pak rozžhaví se písek, znovu namíří
by nejchutnější vánek vdýchla do sebe...
..poslední vlak odjíždí totiž do nebe...
21.12.2010 13:07:00 | šuměnka