Song homoprostituta
Anotace: Trochu přisprostlý hudební text o nejstarším řemesle v mužské roli...
Ženský dneska šoustaj, jen vidláci,
my kluci z Práglu jsme in
chlapská prdel… ta se vyplácí.
Jak mám kurva byt a dluhy zaplatit,
stačí zatnout zuby,
na Wilsoňáku prdel nastavit…
Nejsem žádná buzna, manželka to ví
milenka uzná,
jsem produktem systému, trhu zajatec,
nelžu a nekradu
živí mě spuštěný gatě, rozeplej poklopec.
Komentáře (2)
Komentujících (2)