No protože: dáreček z lásky-k nezaplacení !
A na všechno ostatní je tady MASTER CARD :-)))
26.12.2010 00:35:00 | Iv
Dyk si teď na přebal kreditky můžeš dát svůj oblíbený obrázek, to by Tě možná mohlo navždy uspokojit -- nezávisle na výši zůstatku...
23.12.2010 20:57:00 | Špáďa
tak,tak Aťánku...buď rád,že při tom nahrnutí krve do hlavy nedošlo k aneurisma,ale že se pouze zaplo přemýšlení...:)
PS:radši prázdná kreditka...než nebeský chorál...to víš,ženská logika!:)))
23.12.2010 16:03:00 | střelkyně1
tak tak, střelkyně, nahrnula se mi krev do hlavy a začalo mně to chvilku přemýšlet... :-))
23.12.2010 14:36:00 | Aťan
Šťastlivče...tak intenzivně a dlouho jsi za celý rok nepomyslil na svou milovanou,jako za ten mžik,co ses díval na tu prázdnou kreditku.
PS:...vše zlé je na něco dobré... a láska je láska!:)
23.12.2010 12:01:00 | střelkyně1