* Kouzelný večer *
Anotace: všem lidem dobré vůle...
***
Nastává kouzelný večer jak ztichlý sad
světýlka v oknech vstříc mu jasem hřejí
ustává v celém světě už zlověstný chvat
lidé si sobě štěstí lásku přejí...
Z nebe se snáší noc tajemná tichá
hvězdy ať rozzáří pro všechny dny další
na zemi v míru každý volně dýchá
co zrodí se právě ať není jen falší ...
***
Přečteno 383x
Tipy 27
Poslední tipující: váhy, poustevník Jirka, René Vulkán, lucajda89, Gabrielle, la loba, hypertenze, CULIKATÁ, divoska_jaja, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)