Anotace: Vánoční tradice...
Tento rok bohužel ano, ale doufám, že příští rok to bude lepší... Děkuju :-)
(jo a jsem holka ;-) )
27.12.2010 10:02:00 | Philosophic Theory
Pro někoho i tyto kouzelné svátky jsou smutné, proto Ti moc přeji, aby za rok tomu bylo jinak a měl jsi je šťastné a veselé.Snad už bude lépe.
25.12.2010 12:00:00 | CULIKATÁ