Anotace: ... příjemné prožití vánočních svátků, hodně zdraví, štěstí a úspěchů v roce 2011 ...to a ještě více vám přeji ...
Morální zábrany vyhlásily válku
na úkor lidskosti ...
Velká pravda, ale nevzdávej to ! I když velmi spoře, přece se najdou i vyjímky v rodě lidském...
Přeji moc hezké Vánoce a v Novém roce jen štěstíčko...ST
25.12.2010 07:15:00 | Sladkalu
Přeju pěkné vánoční svátky a až se konečně naučíš v novém roce žít ve lži, probereme způsob jak žít v pravdě, ...to bude asi drsný. :)
24.12.2010 14:55:00 | Aťan