Maska
Anotace: I já jí mám...A nejsem sama..
Po nocích pláčeš,
Přes den se usmíváš.
Do bílých polštářů
Nehty své zarýváš.
Na tváři úsměv máš
V očích však slzy.
Do ticha šeptáš
Jak moc tě to mrzí.
Snažíš se zakrývat
Svou bolest i žal
Zkouší i pomoci
Každý kdo Tě znal.
Chvíli bys zemřela
Utápíš se v tichu
Hájíš tu rebela
Co není bez hříchu.
Pak slzy stíráš
A úsměv zas nasadíš
Sžíráš se myšlenkou
Jak stopy zahladíš.
Přečteno 433x
Tipy 8
Poslední tipující: Findë, Helena Lovecká, Judita, saddova, mida, Anjesis
Komentáře (6)
Komentujících (3)