a kde je duše, ptám se nyní?
kam se poděla?
kam poslala jsi toho průhledného anděla
že Tělo na něj nějak divně stíní...
28.12.2010 11:43:00 | šuměnka
Emoce perfektní,zloba,pomsta...
Jen pomůže to ...pro tento večer,ale co další...
Z horkou hlavou se dělají kotrmelce...vychladni.
Pokud máš zbytečnou energii,co tak protáhnou tělo ...
27.12.2010 16:34:00 | Danger
nemám slov, asi si mi je vzala z pusy...
27.12.2010 16:32:00 | Lagedama
Párkrát jsem byl v tomtéž stavu, na jedné straně zlost, na druhé vzrušení, tak to bylo u mne. Ostatně, perfektně jsi to popsala, to umí málokdo.
27.12.2010 13:38:00 | Olbik
líbí se mi,
však jedno ti nevěřím,
že tím svedením
vyženeš ze žil spleen
a že nepomyslíš ...
vždyť víš, vím ...
27.12.2010 12:38:00 | Romana Šamanka Ladyloba