Anotace: jsou jako obrázky ...
"Plynou dny, měsíce i roky,
časem se člověk umoudří," myslím si, že tatok část mluví za všecko a já si nepřeju nic jinčího. ST!***
14.01.2011 06:29:00 | NikitaNikaT.
Krásně plynou slova v básni.
Jako v horském potůčku voda čistá
-voda pravdy,
30.12.2010 06:54:00 | s.e.n
Vždy budou otázky a odpovědi,ale i pár ???
Pěkné dílko ,co život provází...
27.12.2010 16:17:00 | Danger
Život je plný otázek,
na ně pak stovky odpovědí,
vine se jak z klubka provázek,
na němž pak občas uzlík sedí
...a víš, že pravdu díš? :-)
ST
27.12.2010 15:12:00 | Kars