Slovo je přece výstřel
Přetáhnul mě přes jizvu,
tak na oplátku ječím.
Ta bolest vyhnala mi z chřtánu slova,
jež měla zůstat uvnitř nejmíň do jara.
Rozběhla se po okolí jak zpovykané ovečky
a pasou se trapností chvíle.
Co počít - zpátky je neseženu,
jsou svobodná a vlastní vůlí nabytá,
ta zlá verbální dobytčata.
Přečteno 341x
Tipy 14
Poslední tipující: Jožin z Moravy, Stoneman, hatlapatla, Actafool, tato22, Azure angel, Maryje..., Helena Lovecká, la loba
Komentáře (5)
Komentujících (5)