Jen se narodíš
Jen se narodíš
už tě tvarují
podle nějaký
normy
trochu
kalibrování kuřat
řekla bych
Kdyby tě mohli
donutit pojistit
se ještě před
narozením
byli by šťastní
a tak
hned po prvním výkřiku
je ti jasný
tahle hra nebude
žádná prdel
a není
sotva chodíš
už se musíš orientovat
ve všech značkách bot
mezitím
sloužíš
bytostem odjinud
jako trenažér
možností
rosteš a pořád
uhybáš nebo se přizpůsobuješ
a když nechceš
tak dostaneš
pár elektrošoků
aby ti bylo jasný
kam patříš.
Tak co myslíš
máš odvahu
přeskočit elektrickej
ohradník?
Přečteno 309x
Tipy 30
Poslední tipující: Pythonissa__, ZILA78, Eru Alonnar, Lorraine, Danger, Mbonita, labuť, zenge, Jiná, Květka Š., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)