Pod polštář
Anotace: to byla taková rychlá pocitovka po jednom dni
Pod polštář schovám si bláhový sen,
co zakončí takový nijaký den,
když večer si kráčíš pod oknem.
Tam hluboko pod ním ať si spí,
nikdo se nikdy nedozví,
že není dobrý ani zlý...
Vteřiny z věčnosti staly se,
obrazy ve tmě ztrácí se,
a lidi na sebe mračí se!
Přečteno 401x
Tipy 32
Poslední tipující: Anjesis, synanceia, enigman, Gabrielle, carodejka, Psavec, Elisha, Satha, CULIKATÁ, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)