já ti nevím - "jediný znáš mé jméno"
Myslím si, že v prvním radě tvé jméno zná ten, kdo ti to jméno dal.
Pak možná ho znáš ty - někdy se může stát, že své jméno zatím nevíme, nebo jsme ho zapomněli.
A pak ten, kterému si ho prozradila.
Takže pokud to jméno ti dal ten, který jediný ho zná - pak je to imho Bůh. Jinak tvé jmén vědí nejméně dvě bytosti - tudíž nemůže být jediný.
10.01.2011 11:03:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Tvá od věků
po věčnost
odcházím
po vlnách
v Tvých snech
nech
být
co nemůžeme mít
Jednou
s jinými jmény v jiných osudech
spojíme životy své
i dech...
Tvá zůstávám.....
Nádherné co dodat jen....S.T.
04.01.2011 16:22:00 | ZILA78
úžasné, jak si v tom každý/á může najít to "své", však taky (ne)známé jediné
29.12.2010 14:33:00 | Helena Lovecká
nj..bohužel to tak občas prostě je...
hrozně mě baví tvůj styl psaní!;-)
29.12.2010 13:30:00 | Actafool
neřekla bych to líp.. fakt moc smutný, kam to někdy vede
29.12.2010 12:49:00 | Lagedama