POUZE PRO VNITŘNÍ POUŽITÍ
vypozorovala jsem pro sebe zvláštní úkaz,
nemám k tomu,
pravda,
prapodivně žádný důkaz ...
nechám tedy na vašem posouzení,
zda-li tomu je, či není ...
je období, kdy básně mají málo čtení,
a pak zase přijde doba,
kdy se to celé změní
chodí to totiž ve vlnách
jaké z toho plyne poučení?
i moře přece prochází bouří ...
tmavě modrá je barva šesté čakry ...
a pak, že ženy nemají logiku ...
Přečteno 546x
Tipy 12
Poslední tipující: 6thSun, V.N.Losinský, Gabrielle, enigman, jitka.svobodova, mauvais-ange, umělec2, Agniezka
Komentáře (4)
Komentujících (3)